ΕΡΓΑ / ΕΡΓΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Παρακάτω μπορείτε να εξερευνήσετε μερικά από τα επιτυχημένα έργα μας και τα έργα μας που είναι υπό κατασκευή. Το portfolio μας αποτελεί απόδειξη της υψηλής ποιότητας και της ιδιαίτερης έμφασης σε κάθε λεπτομέρεια που επιδεικνύουμε σε όλα μας τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

  • ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ 103 τ.μ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΤΡΙΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ 
  • ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ 120 τ.μ

Τι είπαν για εμας

Σχόλια Πελατών

5/5

Γεώργιος Κ.

"Η εταιρεία ολοκλήρωσε την πολυκατοικία που αγόρασα διαμέρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ακριβώς όπως στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Θα συνιστούσα την τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Βαρυτιμιάδης ανεπιφύλακτα.»

5/5

Αναστασία Ι.

"Είχα μια φανταστική εμπειρία συνεργασίας με την κατασκευαστική εταιρεία Βαρυτιμιάδης στην κατασκευή του σπιτιού μου. Άριστοι επαγγελματίες, ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω. "

5/5

Παναγιώτης Ν.

"Εντυπωσιάστηκα πολύ από το επίπεδο εξυπηρέτησης που έλαβα σχετικά με την αίτησή μου για οικοδομική άδεια. Φρόντισαν για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και έκαναν τη ζωή μου εύκολη. Ευχαριστώ πολύ!"

5/5

Ελισάβετ Μ.

"Η Κατασκευή του σπιτιού μου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Σύντομη ολοκλήρωση των εργασιών και ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα!"