Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προκειμένου να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε το όραμά σας. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα νέο σπίτι από της πολυτελή πολυκατοικιες μας, είτε να αναβαθμίσετε ένα υπάρχον ακίνητο ή να λάβετε μία οικοδομική άδεια, η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας παρέχει εγγυημένα αποτελέσματα. Με έμφαση σε ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι:

Κατασκευές Κτιρίων

Οι κατασκευαστικές μας υπηρεσίες είναι αφοσιωμένες στην παροχή ενός ποιοτικού αποτελέσματος με έμφαση στην άριστη αισθητική και τη λειτουργικότητα. Η ομάδα των έμπειρων επαγγελματιών μας συνεργάζεται μαζί σας σε κάθε βήμα της κατασκευαστικής διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα εργα μας θα ολοκληρωθουν σύμφωνα με τα υψηλότερα κατασκευαστικά πρότυπα. Είτε αγορασετε  ένα νέο σπίτι απο της πολυτελη κατασκευες μας, είτε επεκτείνετε ένα υπάρχον ακίνητο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρά σας πραγματικότητα.

Κατασκευή Σπιτιού

Το κατασκευαστικό γραφείο Ηλίας Βαρυτιμιάδης προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες κατασκευής κατοικιών σε πελάτες που επιθυμούν να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, το γραφείο διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων αρχιτεκτόνων, οικοδόμων και εργολάβων που συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι το όραμα κάθε πελάτη γίνεται πραγματικότητα.

Από τη φάση του σχεδιασμού και του προγραμματισμού έως την κατασκευαστική διαδικασία, η εταιρεία μας διασφαλίζει ότι κάθε στάδιο εκτελείται με ακρίβεια και άριστο επαγγελματισμό. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και σύγχρονες τεχνικές για να κατασκευάσουμε σπίτια που δεν θα είναι μόνο όμορφα αλλά ταυτόχρονα λειτουργικά και ενεργειακά αποδοτικά.

Κατασκευή Πολυκατοικίας

Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη μελέτη και κατασκευή πολυκατοικιών που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές αισθητικής, ποιότητας και ενεργειακής αποδοτικότητας. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν κάθε έργο μας, με απόλυτη συνέπεια και έμφαση στο άριστο αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλες τις επιμέρους ενέργειες που απαιτούνται για την ανέγερση μιας πολυκατοικίας, όπως η προετοιμασία του χώρου, η θεμελίωση, η διαμόρφωση των πλαισίων, τα τελειώματα, καθώς και την τελική επιθεώρηση. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια της κατασκευαστικής διαδικασίας, φροντίζουμε να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις σε κάθε μας πελάτη για την αγορα του διαμερίσματος που ενδιαφέρετε 

Μελέτες Κτιρίων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες μελέτες κτιρίων, είτε ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα νέο ακίνητο είτε θέλετε να αξιολογήσετε την κατάσταση ενός υπάρχοντος. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα πραγματοποιήσουμε μια ενδελεχή επιθεώρηση του ακινήτου και θα σας παρέχουμε μια λεπτομερή έκθεση που θα περιγράφει τυχόν προβλήματα ή ιδιαιτερότητες.

Σας παρέχουμε επίσης συστάσεις για επισκευές ή αναβαθμίσεις που μπορεί να είναι απαραίτητες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και τη μακροζωία του ακινήτου.

Οικοδομικές Άδειες

Η απόκτηση οικοδομικών αδειών μπορεί να είναι μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας μπορεί να σας διευκολύνει.

Διεκπεραιώσουμε όλη την απαραίτητη γραφειοκρατία και θα διασφαλίσουμε ότι η αίτησή σας πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις. Θα συνεργαστούμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το έργο σας συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς και τις νομοθετικές διατάξεις.

Τι είπαν για εμας

Σχόλια Πελατών

5/5

Γεώργιος Κ.

"Η εταιρεία ολοκλήρωσε το έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ακριβώς όπως στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Θα συνιστούσα την τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Βαρυτιμιάδης ανεπιφύλακτα.»

5/5

Αναστασία Ι.

"Είχα μια φανταστική εμπειρία συνεργασίας με την κατασκευαστική εταιρεία Βαρυτιμιάδης στην κατασκευή του σπιτιού μου. Άριστοι επαγγελματίες, ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω. "

5/5

Παναγιώτης Ν.

"Εντυπωσιάστηκα πολύ από το επίπεδο εξυπηρέτησης που έλαβα σχετικά με την αίτησή μου για οικοδομική άδεια. Φρόντισαν για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και έκαναν τη ζωή μου εύκολη. Ευχαριστώ πολύ!"

5/5

Ελισάβετ Μ.

"Η Κατασκευή του σπιτιού μου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Σύντομη ολοκλήρωση των εργασιών και ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα!"