Η εταιρεία

Σχετικά Με Εμάς

Η εταιρεία μας

Η Τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΗΛΙΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ με την μακροχρόνια οικογενειακή πείρα των 60 και πλέoν ετών στο κατασκευαστικό κλάδο από πατέρα σε υιούς έχει υλοποιήσει πολλά οικοδομικά έργα υψηλών προδιαγραφών.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε με βάση τις αρχές της αφοσίωσης και της δέσμευσης στην υψηλή ποιότητα. Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, με τα πολυτελει διαμερισματα που τους παρεχουμε ολα αυτα τα χρονια  είτε πρόκειται για μια μικρή ανακαίνιση σπιτιού είτε για ένα μεγάλης κλίμακας κατασκευαστικό έργο.

Στην κατασκευαστική εταιρεία Ηλίας Βαρυτιμιάδης, πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για κάθε επιτυχημένο έργο. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το όραμά τους θα γίνει πραγματικότητα, δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που είναι παθιασμένοι με την τέχνη τους. Από τους αρχιτέκτονες μέχρι τους τεχνίτες μας, όλο το προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στο να προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Εξειδικευόμαστε σε μια ποικιλία κατασκευαστικών υπηρεσιών, όπως οι κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους για να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με σύντομη αποπεράτωση των έργον μας   και στης καλύτερες τιμές της αγοράς . Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα  γιατί σεβόμαστε τα χρήματα σας .

60+

Χρόνια Εμπειρίας

40+

Εξειδικευμένοι Επαγγελματίες

800+

Ολοκληρωμένα Έργα

Η εταιρεία ΗΛΙΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ, χάρη στην άριστη τεχνογνωσία και την άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών αλλά και των συνεργατών της, είχε σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση έργων με χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που την κατέστησαν γνωστή στο χώρο, όπως:

  • η απόλυτη αξιοποίηση των τ.μ. του κάθε διαμερίσματος χωρίς «χαμένους χώρους»
  • η εργονομία των χώρων
  • η αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και πρακτικότητας, τόσο στο κτίριο όσο και σε κάθε διαμέρισμα χωριστά
  • η ποιότητα των κατασκευών με αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου
  • η aftersales δυναμική των κατασκευών
  • η συνεχής και αδιάκοπη επίβλεψη των έργων

Τι είπαν για εμάς

Σχόλια Πελατών​

5/5

Γεώργιος Κ.

"Η εταιρεία ολοκλήρωσε το έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ακριβώς όπως στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Θα συνιστούσα την τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Βαρυτιμιάδης ανεπιφύλακτα.»

5/5

Αναστασία Ι.

"Είχα μια φανταστική εμπειρία συνεργασίας με την κατασκευαστική εταιρεία Βαρυτιμιάδης στην κατασκευή του σπιτιού μου. Άριστοι επαγγελματίες, ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω. "

5/5

Παναγιώτης Ν.

"Εντυπωσιάστηκα πολύ από το επίπεδο εξυπηρέτησης που έλαβα σχετικά με την αίτησή μου για οικοδομική άδεια. Φρόντισαν για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και έκαναν τη ζωή μου εύκολη. Ευχαριστώ πολύ!"

5/5

Ελισάβετ Μ.

"Η Κατασκευή του σπιτιού μου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Σύντομη ολοκλήρωση των εργασιών και ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα!"